توآ - ذاتما


توآ - ذاتما

« شکوه پیر هستی »

جمله انگیزشی ورزشی

هیچ سلاحی مرگبارتر از اراده نیست.
(بروس لی)


برچسب‌ها:
نويسنده: روح الله ? تاريخ: یک شنبه 28 دی 1398برچسب:, ? موضوع: <-CategoryName-> ? لينک اين پست ?

نحوه انتخاب کفش ورزشی مناسب

نحوه انتخاب کفش ورزشی مناسب

کفش ورزشی مناسب

پیدا کردن کفش ورزشی مناسب در میان مدل‌های متنوعی که در فروشگاه‌ها می‌بینید آسان نیست. برای اطمینان از داشتن اوقات خوب و دلچسب هنگام پیاده‌ روی باید کفشی را انتخاب کنید که تمام اجزای آن از پاشنه گرفته تا پنجه و رویه، کاملا راحت باشد. کفش ورزشی مناسب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ با ما همراه باشید.

چند اشتباه کلی وجود دارد که معمولا ورزشکاران در انتخاب کفش به آنها دچار می‌شوند:

 1- استفاده از هر کفشی که در دسترس بود:

یکی از بزرگ‌ترین اشتباه‌ها این است که برای رفتن به دو، پیاده روی یا یک ورزش خاص، هر کفشی که از قدیم در اختیار دارید، استفاده کنید. کفش‌های قدیمی ممکن است آن کارایی که شما می‌خواهید را نداشته باشند و برای فعالیت شما نامناسب باشند.

 2- انتخاب کفش نامناسب برای ورزش انتخابی:

شما باید کفشی که مناسب ورزش شماست انتخاب کنید. کفش دو خیلی متفاوت از کفش تنیس یا بسکتبال است.

 3- استفاده از کفش‌ ورزشی در همه مکان‌ها:

کفش‌هایی که برای ورزش خاصی هستند نباید برای کار دیگر استفاده شوند. اگر کفش ورزشی برای خرید رفتن یا پیاده روی عادی استفاده شود، زودتر استهلاک پیدا می‌کند. برای خود یک کفش راحت خریداری کنید و کفش ورزشی را تنها برای ورزش استفاده کنید. اگر از ظاهر یک کفش خوشتان می‌آید اما کفش راحتی نیست از آن استفاده نکنید، زیرا به پاهای شما آسیب می‌زند.

 4- تعویض نکردن به موقع کفش‌ها:

اشتباه بزرگ دیگری که افراد مرتکب می‌شوند این است که کفش خود را دیر عوض می‌کنند. زیرا ظاهر آن را دوست دارند. هنگامی که کفش مستهلک شود، استفاده از آن باعث درد در ناحیه زانو ، لگن و کمر می‌شود. دوندگان باید بعد از 480 تا 800 کیلومتر دویدن باید کفش خود را عوض کنند. یعنی اگر هر روز با کفش خود ورزش کنید باید بعد از شش ماه آن را عوض کنید.

 5- چک نکردن سایز پا:

باید هر سال سایز پای خود را چک کنید. سایز پا با بالا رفتن سن افزایش می‌یابد. بعضی از افراد باید از کفی‌های طبی استفاده کنند.

 6- انتخاب کفش با سلیقه شخصی:

تا زمانی که کاملا در ورزش خود تخصص پیدا نکرده‌اید، به تنهایی در خرید کفش تصمیم نگیرید. بهتر است به یک فروشگاه ورزش بروید تا از کمک یک متخصص ورزش برای انتخاب کفش استفاده کنید. برای خرید کفش ورزشی فقط طول پا مهم نیست، بلکه عرض پا نیز در نظر گرفته می‌شود.

 
برخی از اصول راهنما برای انتخاب کفش مناسب ورزش اين موارد هستند:

۱. به علت آن که پاها در حين فعاليت ورم می‌کنند، هميشه کفش را در بعدازظهر يا پس از فعاليت امتحان کنيد.

۲. کفش‌ها را با همان جورابی امتحان کنيد که عادت داريد در ضمن تمرين بپوشيد.

۳. اطمينان حاصل کنيد که وقتی بندهای کفش را می‌بنديد، پنجه‌های پای‌تان به آسانی حرکت نمی‌کند و پاشنه پاهايتان هنگام راه رفتن نمی‌لغزد.

۴. چند قدمی در مغازه راه برويد يا بدويد تا مطمئن شويد که کفش‌ها راحت هستند. کفش ورزشی را نبايد به زور به پا کرد.

۵. وقتی می‌‌خواهيد کفش را امتحان کنيد، بندهای آن را محکم ببنديد مانند اينکه می‌خواهيد فعاليت ورزشی را آغاز کنيد.

۶. اگر به طور مرتب يک تمرين ورزشی را انجام می‌دهيد، کفشی را بخريد که خاص ورزشی باشد که آن را انجام می‌دهيد.

 


برچسب‌ها:
نويسنده: روح الله ? تاريخ: یک شنبه 25 دی 1398برچسب:, ? موضوع: <-CategoryName-> ? لينک اين پست ?

علل مهم برای ورزش در خانه

علل مهم برای ورزش در خانه

- صرفه جویی در وقت

- صرفه جویی در پول از دلیل های ورزش در خانه

- بهداشت بیشتر از دلیل های ورزش در خانه

- وجود نداشتن حواس پرتی ها

- داشتن حریم خصوصی از علل های ورزش در منزل

- انتخاب وسایل و تجهيزات از دلیل های ورزش در خانه

- تنوع بیشتر در نوع ورزش

- منتظر نماندن از دلایل مهم ورزش در خانه

- ورزش کردن با سرعت مخصوص خودتان

- برنامه تمرینی شما میتواند انعطاف پذیر تر باشد

- از بین رفتن ترس از قضاوت شدن

- راحت تر بودن از دلیل های ورزش در خانه

- مجبور نیستید که لوازم اضافی برای نگهداری از فرزند را با خویش همراه کنید

- افزایش ورزش های خانوادگی

- هیچ وقت لوازمتان را فراموش نخواهید کرد

- ناچار نیستید که راه زيادي را پس از ورزش طی کنید

- ناچار نیستید که با اشخاص غریبه حرف بزنید

- انتخاب موزیک با شماست

- آرامش بیشتر از علت های ورزش در خانه

- کاهش بهانه ها از دلیل های ورزش در خانه

 


برچسب‌ها:
نويسنده: روح الله ? تاريخ: یک شنبه 10 دی 1398برچسب:, ? موضوع: <-CategoryName-> ? لينک اين پست ?

انواع ورزش در خانه بدون امکانات


انواع ورزش در خانه بدون امکانات:

 
شما با انجام این حرکات میتوانید به اهداف خویش دست یابید. تنها باید دلسرد نشوید و این تمرین های را ادامه دهید. تکرار و تمرین در این این حرکات به شما کمک می کند تا تناسب اندام داشته باشید و در ضمن از روحیه خوبی برخوردار باشید.

 اسکوات



اسکوات حرکتی است چند مفصلی که عضلات چهار سر ران را هدف گرفته اما به خاطر ماهیتی که دارد، عضلات پشت، عضلات سرینی( باسن)، عضلات شکم و عضلات همسترینگ( پشت پا) را هم درگیر می کند. این حرکت به طرز باورنکردنی باعث تولید هورمون تستسترون شده و رشد قابل توجه عضلات در سرتاسر بدن را به دنبال خواهد داشت. از آنجا که حرکت اسکوات یکی از حرکات بنیادی برای تقویت عضلات پا است؛ آگاهی از روش اجرای صحیح حرکت اسکوات بسیار ضروری است.
 
استپ آپ

چنانچه به دنبال فرم دادن به عضلات پا و باسن خود آن هم بطور همزمان هستید بی تردید یکی از بهترین تمرین های، انجام حرکت پله یا استپ آپ است. انجام این حرکت بسیار ساده بوده و در منزل هم قابل اجرا است. استفاده از تمرین های استپ آپ در کنار ورزش هایی مثل شنا، دوچرخه سواری و پیاده روی بسیار مؤثر است و قدرت عضلات را افزایش می دهد.

 تراست قدرت

به سمت پایین خم شوید، دست ها را بر روی زمین و زیرشانه ها قرار دهید. آنگاه پاها را به عقب بیاندازید و فرم حرکت شنا را به بدن خود بگیرید. پس از آن دوباره پاها را جلو بیاندازید و در حرکتی انفجاری به بالا بپرید، طوری که دست ها به سمت بالا کشیده شده باشد و انگشتان دست باز باشد. به آرامی پایین بیایید و این تمرین بدنسازی را از نو شروع کنید.

 پلانک

پلانک یک تمرین ایزومتریک از طریق وزن خود بدن است که بدن در موقعیتی شبیه به تخته قرار می گیرد و فشاری که به شکم وارد می شود برای تقویت شکم بسیار خوب است. هدف نگه داشتن یک پلانک با فرم مناسب برای حداکثر زمان امکان دارد که چالش های متعددی بر روی عضلات ازجمله عضلات شکم، رکتوس یا عضله راست شکم، همچنين ماهیچه بازو و پا دارد.

 پرش جانبی

در حالی که پای چپ شما در وسط جعبه قرار گرفته در یک سمت آن بایستید. برای آغاز، از جای خویش پریده، پای چپ را روی زمین و پای دیگر را روی جعبه قرار دهید. برای انجام بهتر دست ها را حرکت دهید. به جابه جا شدن روی جعبه ادامه دهید. نام دیگر این حرکت باکس شافل می باشد.

 شنا تک دست



شنای تک دست، یکی از حرکات فوق العاده تحسین برانگیز است که آمادگی بالای بدنی و هماهنگی عضلات را نشان می دهد. حتماً تابحال سعی نموده اید این حرکت را انجام دهید ولی موفق نشده اید!
 
برای انجام شنا سوئدی تک دست لازم است تا قدم به قدم پیش بروید. نخستین مرحله انجام شنا سوئدی با هر دو دست است. شنا سوئدی را آهسته و کامل انجام دهید و این حرکت را به ۲۰- ۳۰ تکرار در روز برسانید.

 پرش با جمع کردن زانو

برای آغاز تمرین در یک شرایط راحت ایستاده و قدری زانوهای خویش را خم کنید. دست ها را در هم قلاب نموده و روبروی خویش نگه دارید. توجه داشته باشید که کف دست ها باید به طرف پائین باشد. این شرایط آغاز تمرین است. با پائین بردن باسن و خم کردن زانوها، بصورت سریع و انفجاری به طرف بالا بپرید. با پریدن در هوا زانوهای خویش را به طرف سینه جمع کرده و تلاش کنید آنها را با دست ها لمس نمایید. تا جایی که میتوانید بالا پریده و زانوهای خویش را جمع کنید. موقع برخورد با زمین انرژی برخورد را با خم کردن زانوها و تکرار مجدد تمرین جذب نمایید.

 


برچسب‌ها:
نويسنده: روح الله ? تاريخ: یک شنبه 5 دی 1398برچسب:, ? موضوع: <-CategoryName-> ? لينک اين پست ?


© All Rights Reserved to kungfutoafire.LOXBLOG.COM / Theme by:
bahar 20

?